Project info

Tags:

Muntaner

Projecte de reforma interior d'habitatge en edifici plurifamiliar

El solar: Es tracta del projecte de reforma interior d’un habitatge en edifici plurifamiliar entre mitgeres situat al carrer Muntaner de Barcelona. El pis és de geometria irregular, consta de 116m², disposa d’una façana a carrer i està en contacte amb dos patis interiors.

 

Les condicions: El principal objectiu és aconseguir una nova distribució més moderna i funcional juntament amb la millora i modernització dels materials existents i instal·lacions.

En la seva configuració es distingeixen dues crugies concèntriques al nucli d’escala, la qual cosa condiciona la distribució final.

 

El projecte: Es projecta la renovació de l’espai amb un primer tram corresponent a aquesta primera crugia on se situen les zones humides, en relació als patis interiors. El segon tram corresponent a la segona crugia i amb façana a carrer alberga el saló-menjador i els dormitoris, amb la finalitat de guanyar la major il·luminació natural possible i aconseguir una bona ventilació creuada.

 

La construcció: En tractar-se d’un edifici d’habitatges plurifamiliar no es modifica l’aspecte exterior. Quant a l’interior, es modifica la seva distribució amb nous envans de cartró-guix. S’utilitza parquet en tot el paviment excepte banys que van revestits tant en paviment com en parets amb enrajolat ceràmic.

 

El funcionament: El funcionament va directament relacionat amb la distribució que s’organitza en les dues crugies. Hi ha una zona interior que agrupa l’accés, les instal·lacions i les zones humides i una altra amb les estades principals i balconades que donen al carrer.

 

Eficiència energètica: Es van modernitzar i van actualitzar les instal·lacions per altres més eficients.

  • Client: Promotor privat
  • Estat: Reformat
  • Ubicació: C/Muntaner, 181. Barcelona
  • Any: 2012
  • Superfície: 116m²
  • Certificació energètica:

Localització

Sol·licitud d'informació
 
CAPTCHA image