Project info

Tags:

Policia Local

Projecte de reforma de la zona d'accés de l'edifici de la Policia Local de Sitges.

El solar: Es tracta de la reforma de l’accés i remodelació de l’espai de recepció de la Policia Local de Sitges.

 

Les condicions: S’ha de modificar el revestiment de fusta actual de l’accés a causa de la seva deterioració, i s’ha de redistribuir la recepció per a una millor organització i funcionalitat ja que era massa oberta.

 

El projecte: S’inverteix l’ordre de la recepció amb l’accés als despatxos interiors, per aconseguir una clara separació entre espai d’ús públic i d’ús intern i es modifiquen els mostradors, el principal de recepció i un de secundari, els dos amb característiques més tancades que les preexistents de manera que s’obtenen una nova imatge de l’accés junt la sala d’espera.

 

També es redistribueix l’organització de dues antigues sales situades a la dreta de la sala d’espera, s’uneixen els dos espais, per aconseguir una sala de reunions àmplia i fora de l’àmbit d’ús exclusiu del cos de policia.

 

La construcció: Per a la redistribució de la recepció es modifiquen els mostradors, el principal de recepció i un de secundari els dos amb característiques més tancades que les preexistents.

Tant per al nou espai d’espera interior com per a la substitució del revestiment exterior de l’accés s’opta per utilitzar Alucobond, material a base de làmines d’alumini, de tons blau i gris en concordança amb la imatge de la Policia Local.

 

El funcionament: El funcionament ve donat pel principal objectiu que és segregar l’espai d’ús públic al d’ús exclusiu intern.

  • Client: Promotor públic
  • Estat: Reformat
  • Ubicació: C/ Samuel de Barrachina, Sitges
  • Any: 2014
  • Superfcie: 90m²
  • Certificació energètica:

Procés

Localització

Sol·licitud d'informació
 
CAPTCHA image