Project info

Tags: , ,

Reforma de dos locals per a la farmàcia Benazet de Sitges

Projecte i realització de reforma de dos locals contigus per a l’ampliació de la farmàcia Benazet de Sitges.

Antecedents: Es tracta de la reforma interior de dos locals contigus per albergar la farmàcia Benazet i la parafarmàcia Subursalut. Un dels locals estava destinat a un bar i en l’altre la parafarmàcia que havíem d’ampliar. Unint i adequant els dos locals, s’han unificat en un tenint un mateix accés farmàcia i parafarmàcia.

Les condicions: Una vegada feta la unió dels dos locals, comptàvem amb més volum per a exposició i flux de clients i personal. Es van incloure nous despatxos, sales de reunions, atenció al ciutadà, zones de magatzem i un nou laboratori.

El projecte: La parafarmàcia preexistent comptava amb la superfície d’un local. La unió amb el local adjacent s’aconsegueix amb una fitació en la mitgera que els separava, de manera que aconseguim unificar un sol espai més ampli i amb un major rendiment i lluminositat.

La construcció: Les divisòries interiors dels despatxos s’han realitzat amb mampares de vidre laminat perquè la llum natural viatgi per l’interior arribant a totes les estances. El paviment és de parquet amb colors clars per afavorir l’ambient mediterrani i la llum dissipada a l’espai. Tant els revestiments com els mobles, s’han realitzat amb fusta, contrastant amb l’acabat blanc de les parets. Per aconseguir la continuïtat en façana, el nou local hereta les propietats de l’adjacent i s’ha revestit amb acabat de pedra de Sant Vicenç. D’aquesta forma, podem fer una lectura contínua dels dos locals mantenint la mateixa estètica.

El funcionament: Diferenciem la zona d’exposició i atenció al client amb la zona privada. A la zona de venda tenim una gran superfície diàfana el perímetre de la qual es va aprofitar per a l’exposició de productes. S’aprofita tota la llum natural gràcies als finestrals de la façana de carrer i del pati interior. Una altra nova incorporació pel fet d’adquirir el local contigu és el soterrani. Realitzem un nou forat d’escala i disseny de la mateixa emprant bigues de ferro i revestiment dels esglaons amb fusta. Aquesta nova planta, ben connectada amb la planta baixa, és la que alberga dos espais imprescindibles: la zona de emmagatzematge i laboratori.

  • Client: Promotor privat
  • Estat: Reformat
  • Ubicació: Av. Camí Capellans 21-23 bajos, Sitges
  • Any: 2016
  • Superíicie: 240,60 m² útils
  • Certificació energètica: No disponible

Procés

Localització

Sol·licitud de servei

Nom*
Cognom*
Correu electrónic*
Móbil
Descripció
Font de Possible client
Solicitud servicio
Introduir el captcha
Recargar