Project info

Tags: , ,

Reforma de local estudi d’arquitectura SGARQ

Projecte de reforma de local per a nova ubicació del nostre despatx d'arquitectura

El solar: Es tracta del projecte de reforma de local existent en desús en la Planta baixa d’un edifici plurifamiliar d’habitatges. Es disposa d’un pati exterior.

 

Les condicions: El condicionant principal és la reforma del local per a la creació d’una sola oficina compartimentada en diverses zones de treball, zona d’accés , sala de reunions, office i bany. El local disposava d’una zona de jardí amb accés des de l’interior que estava totalment inutilitzada i abandonada. Convertir aquesta peça exterior en una de les zones mes importants del despatx és un altre condicionant inicial de vital importància.

 

El projecte: El projecte es realitza seguint el programa preestablert, situant l’accés pel pati exterior. Aquest espai serveix d’accés i al mateix temps de zona exterior de reunions i zona de descans. El local organitza el programa en espina amb un passadís central que deixa a un costat la sala de reunions amb vista al pati, el bany i el office i de l’altre costat els despatxos amb una gran façana envidrada?? al carrer.

 

La construcció: Es va optar per la fusta amb un vernís incolor i neutre com a material principal per a la reforma. Trobem aquest material en les fusteries, alguns revestiments, mobiliari i il·luminació. La il·luminació general es realitza amb uns tubulars de led entre les costelles de fusta del sostre i una il·luminació mes focalitzada sobre les zones de treball.

El sistema de climatització es resol mitjançant una bomba de calor d’alta eficiència energètica amb capacitat per autoregular-se segons el cabal i necessitats tèrmiques de les diferents sales, adaptant el seu consum i potència a l’ús que se li requereixi a cada moment. Els sistemes d’il·luminació es realitzen mitjançant lluminàries de led de baix consum energètic.

  • Client: Promotor privat
  • Estat: Reformat
  • Ubicació: Av. Camí Capellans nº81, local 2A, Sitges
  • Any: 2015
  • Superfície: 105m²
  • Certificació energètica: B

Localització

Sol·licitud d'informació
 
CAPTCHA image